Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Μόδα: 10 hot sets που θα απογειώσουν το στυλ σου!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα ένα ραντεβού έξω από το athens metro mall.
 Έφτασα περίπου μισή ώρα νωρίτερα και καθώς περίμενα, παρατηρούσα τον κόσμο που πηγαινοερχόταν. Μέσα σε μισή ώρα πρέπει να πέρασαν πάνω από 200 γυναίκες, ηλικίας από 16-50 χρονών.
Αυτό που μου έκανε απίστευτη εντύπωση, ήταν πως οι γυναίκες από 16-35 χρονών, ήταν όλες ντυμένες ακριβώς με το ίδιο στυλ. Έβλεπες μία και ήταν λες και τις είχες δει όλες...
Οι γυναίκες από 35-50 χρονών δε, είχαν άλλο στυλ, δικό τους, διαφορετικό από τις μικρότερες, αλλά κι αυτές όλες ίδιες μεταξύ τους.
Κυριολεκτικά, μόνο 2 ήταν αυτές που ξεχώρισα από τις 200 τουλάχιστον που είδα...
Χωρίς να φορούν κάτι extreme ή κάτι ιδιαίτερο, είχαν προσαρμόσει τη μόδα, στο στυλ τους.
Κορίτσια, ήμαρτον πια με τους κλώνους! Ναι μεν να ακολουθούμε τη μόδα, αλλά μέχρι ένα σημείο, γιατί τότε δεν είμαστε η Ελένη, η Μαρία, η Κατερίνα, αλλά... η Μόδα!
Το ρούχο της κάθε γυναίκας, πρέπει να έχει και να δείχνει την ταυτότητά της... την προσωπικότητά της! Δεν πρέπει να σε φοράει, αλλά να το φοράς.
Στο μέλλον, θα σε ενημερώσουμε για πολλά σεμινάρια που γίνονται με αυτό το θέμα, (το να προσαρμόσεις τη μόδα στο προσωπικό σου στυλ) και θα τα αναλύσουμε και από εδώ.
Μέχρι τότε, δες 10 απίστευτα σύνολα, που αν τα υιοθετήσεις προσαρμόζοντάς τα σε εσένα, θα κάνεις πολλά αντρικά και γυναικεία κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σου.
Και επίσης, θα κάνεις πολλές ιέριες της μόδας, να υποκλιθούν μπροστά σου!

1.      




2.            
3.      
4.   

5.   
6.
7. 
8.
9.
10.
Εμείς τα λατρέψαμε όλα. Εσύ ποιο ξεχώρισες....;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου