Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Το αστέρι της εβδομάδας....εσύ!


Είμαι στην ευχάριστη θέση, να σε ενημερώσω για την καινούρια μας στήλη, η οποία μας έχει γεμίσει ενθουσιασμό.
Ο τίτλος της: Το αστέρι της εβδομάδας....εσύ!
Τέλος πια με το life style! Βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια... Πόση κυτταρίτιδα έχει η Μενεγάκη; Θα παντρευτεί η Μακρυπούλια με τον Χατζηγιάννη; Που πήγε για φαγητό ο Σάκης με την Κάτια;
Σκασίλα μας επιτέλους!
Ναι, σίγουρα αυτά τα θέματα έχουν το ενδιαφέρον τους. σίγουρα η παρακολούθηση της ζωής των άλλων και πόσο μάλλον των επωνύμων από την κλειδαρότρυπα μας ιντριγκάρουν, αλλά τέλος!
Όλοι και όταν λέω όλοι εννοώ όοοοοολοι, ασχολούμαστε με τις ζωές 100 ανθρώπων όλων κι όλων, που ασχολούνται με τη showbiz.
Και οι υπόλοιποι 9.999.900 περίπου Έλληνες τί κάνουμε; Ποιος ασχολείται μαζί μας; Κανείς! Γιατί; Επειδή κανείς δε μας προβάλλει. Όμως κι εμείς δεν είμαστε αστέρια; Φυσικά! Και μάλιστα η λάμψη μας, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη από όλων αυτών των επωνύμων.
Γι' αυτό κι εμείς, το team του you are the star, προτιμάμε να ασχοληθούμε μαζί σου! Ανεξάρτητα με το ποιο είναι το επάγγελμά σου. Αρκεί αυτό που κάνεις να είναι δημιουργικό, να του καταθέτεις την ψυχή σου, να το αγαπάς και να το πιστεύεις!  
Κάθε εβδομάδα λοιπόν, θα παρουσιάζουμε τη δουλειά και το έργο ενός συνανθρώπου μας-αστεριού και θα κάνουμε μια μίνι συνέντευξη μαζί του.
Αν είσαι αστέρι, να είσαι σίγουρος/η ότι θα σε ανακαλύψουμε. Αν θες όμως να μας διευκολύνεις, στείλε μας μήνυμα στο mail rianakourakou@gmail.com ή στο inbox στο facebook (riana kourakou ή aliki zografou), ενημέρωσέ μας για το επάγγελμά σου και τα υπόλοιπα άστα πάνω μας...
Ελπίζουμε, το αστέρι της εβδομάδας που έρχεται, να είσαι εσύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου