Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ομορφιά: Όμορφη και στο γυμναστήριο!

Ποιος είπε πως όταν πηγαίνεις για τρέξιμο ή μπαίνεις στο μάθημα της yoga, δεν πρέπει να προσέχεις την εμφάνισή σου;
Άλλωστε, μελέτες από ψυχολόγους, έδειξαν πως αποδίδεις καλύτερα στο μάθημα όταν νιώθεις όμορφη και περιποιημένη.
Δες παρακάτω μερικά τρικάκια ομορφιάς για το γυμναστήριο, που θα σε κάνουν όμορφη, χωρίς να δείχνεις υπερβολικά φτιαγμένη.

Μη φοράς make up, eye liner, μάσκαρα κλπ στο γυμναστήριο.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιαισθητικό, από μια ιδρωμένη γυναίκα, που της τρέχει η μάσκαρα από τα μάτια, που μουτζουρώνεται από το eye liner ή που το make up της κάνει διχρωμίες, τριχρωμίες, τετραχρωμίες και βάλε στο πρόσωπο.
Αν θες όμως ένα ελαφρύ μακιγιάζ, τότε προτίμησε λίγη πούδρα κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σου και μια οπωσδήποτε αδιάβροχη μάσκαρα.
Αντίθετα, ένα lip-gloss επιβάλλεται. Προτίμησε ένα άχρωμο, για λάμψη στα χείλη ή ένα σε παλ φυσικό χρώμα.

Απέφυγε την αλογοουρά στα μαλλιά σου.
Με τον ιδρώτα, τα μαλλιά φριζάρουν και με την έντονη άσκηση η αλογοουρά αρχίζει και χαλαρώνει, με αποτέλεσμα να πετάνε τριχάκια αριστερά και δεξιά και μετά από λίγη ώρα, να μοιάζεις λες και έχεις βάλει τα χέρια σου στην πρίζα.
 
Προτίμησε ένα πρακτικό και όμορφο χτένισμα για το γυμναστήριο, όπως για παράδειγμα μια κοτσίδα ψαροκόκαλο, που θα κρατάει τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπο και το λαιμό σου.

Φόρα καθαρά ρούχα
Ποτέ μα ποτέ δε φοράς το ίδιο ρούχο δυο φορές, στο γυμναστήριο. Και για λόγους υγιεινής και για λόγους αισθητικής... Τα ρούχα σου μετά από κάθε μάθημα πρέπει οπωσδήποτε να πλένονται!

Ανανέωνε το αποσμητικό σου
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να μυρίζεις. Η ομορφιά σου αναδεικνύεται περισσότερο και οι αποδόσεις σου στη γυμναστική είναι καλύτερες, όταν μυρίζεις στον εαυτό σου και στους άλλους φρεσκάδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου