Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Τί φοράνε πάλι σήμερα...; Οι στυλιστικές μας προτάσεις για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Καλό μήνα! Με δεδομένο πως, ο χειμώνας, από χθες, μας δείχνει για τα καλά τα δόντια του, αλλά και με τα δελτία καιρού, που προειδοποιούν για ακραία καιρικά φαινόμενα μέσα στο σαββατοκύριακο,  το You are the star, για σήμερα, Σάββατο, προτείνει είτε δουλεύεις είτε όχι, να δώσεις βαρύτητα στο μπουφάν και στα παπούτσια.
Προτίμησε λοιπόν γαλότσες καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να γλιτώσεις από τη βροχή, αλλά και χοντρό μπουφάν ή παλτό, για να σε προστατεύσει από το πολύ κρύο.
Το μοναδικό αξεσουάρ που είναι απαραίτητο για σήμερα, είναι η ομπρέλα σου!

Για την βραδινή σου έξοδο
Αν και συνήθως τα βράδια του Σαββάτου, για τις εξόδους μας ντυνόμαστε πιο επίσημα, για σήμερα, έχοντας πάντα στο μυαλό μας τις καιρικές συνθήκες, προτείνουμε τη σιγουριά και την ασφάλεια ενός jean, που έτσι κι αλλιώς ταιριάζει σε κάθε περίσταση, αλλά παράλληλα θα σε κρατήσει και ζεστή.
Οι ψηλοτάκουνες μπότες δεν μπορούν να λείψουν από μια βραδινή έξοδο, αλλά προτίμησε να είναι ψηλές οι μπότες και πάλι για καλύτερη θερμοκρασία στο σώμα σου.
Συνήθως τα μπλουζάκια είναι πιο λεπτά και πολλές φορές χωρίς μανίκια, ακόμα και τον χειμώνα όταν βγαίνουμε έξω το βράδυ.
Για σήμερα όμως, θα προτείναμε ακόμα και μία πιο καθημερινή μπλούζα, οπωσδήποτε με μανίκι, την οποία με τα κατάλληλα κοσμήματα, μπορείς να την κάνεις να δείχνει πιο επίσημη.
Γιατί μην ξεχνάς, πως όλα είναι θέμα στυλ...
Καλή σου ημέρα και καλά να περάσεις σε ότι κάνεις.
Μην ξεχάσεις, πως όπως και αν ντυθείς, το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να φορέσεις το χαμόγελό σου!!! Και μόνο αυτό αρκεί για να αλλάξει όλη η εικόνα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου