Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ομορφιά: 10 + 1 tricks, που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και πιο όμορφη!

Αλήθεια, πόσα μικρά πράγματα, της καθημερινότητάς μας, πολλές φορές μας κάνουν τη ζωή δύσκολη;
Παρακάτω, θα βρεις τη λύση, για θέματα που σίγουρα σε έχουν πολλές φορές προβληματίσει ή εκνευρίσει.
Αφού διαβάσεις το άρθρο, θα δεις πως με έξυπνα tricks, η καθημερινότητα μπορεί να γίνει διασκέδαση!

1. Πολλές φορές, τα μπουκαλάκια από τα μανό στεγνώνουν και στην προσπάθειά σου να τα ανοίξεις, "σπας" τα δάχτυλά σου. Αν επάνω στο καπάκι τους τυλίξεις ένα λαστιχάκι, θα καταφέρεις να τα ανοίξεις πολύ ευκολότερα και σίγουρα δε θα ταλαιπωρήσεις τα δαχτυλάκια σου.

2. Κάτι που σίγουρα σου τρώει χρόνο όταν σιδερώνεις πουκάμισα, είναι η στιγμή που πρέπει να ισιώσει το κολάρο. Αν έχεις πρέσα για τα μαλλιά, πέρασε το κολάρο με αυτή αντί για το σίδερο. Η δουλειά σου θα γίνει πιο εύκολα και πιο γρήγορα!

3. Σου τελείωσε η κρέμα ξυρίσματος; Η μαλλακτική κρέμα μαλλιών, σου προσφέρει την ίδια απαλότητα που χρειάζεσαι.

4. Τα προϊόντα που είναι σε σωληνάριο, όπως για παράδειγμα η οδοντόκρεμα, όταν τελειώνουν, χρειάζονται αρκετή πίεση για να βγει όλο το περιεχόμενό τους. Χρησιμοποίησε ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά, με τον τρόπο που θα δεις στη φωτογραφία, για να διευκολυνθείς.

5. Για να αποφύγεις κάθε πρωί να τρέχεις σαν τρελός/ή για τη δουλειά, κάνε μια λίστα με όσα έχεις να κάνεις από την προηγούμενη και γράψτα με τη σειρά που σε βολεύουν να τα κάνεις. Το πρωινό σου σίγουρα θα είναι λιγότερο αγχωτικό.

6.  Με το κρύο, τα χείλη σκάνε εύκολα.  Μαύρη ζάχαρη, λάδι και μέλι, αν τα ανακατέψεις, δημιούργησες το τέλειο DIY scrub χειλιών.

7.  Αν έσπασε το καινούριο σου κραγιόν και θες να το "σώσεις", υπάρχει τρόπος. Με έναν αναπτήρα,  ζέστανε το κομμάτι του κραγιόν που παραμένει στη βάση. Μετά, πίεσε το σπασμένο κομμάτι επάνω στο άλλο και κράτα το. Στο σημείο που τα δυο κομμάτια ενώνονται, ξαναζέστανε με τον αναπτήρα, μέχρι τα δύο κομμάτια να γίνονουν ένα. Βάλτο στο ψυγείο για 15-30 λεπτά και το κραγιόν σου είναι και πάλι καινούριο!

8. Μόλις έβαψες τα νύχια σου και βιάζεσαι να στεγνώσουν για να φύγεις; Βούτηξε τα δάχτυλά σου μέσα σε ένα μπωλ με κρύο νερό, για λίγα λεπτά. Όχι μόνο δε θα χαλάσει το μανικιούρ σου, αλλά μόλις βγάλεις τα χέρια σου από το μπωλ, τα νύχια σου θα είναι τελείως στεγνά!

9. Στη βούρτσα των μαλλιών σου, ρίξε μερικές σταγόνες από το άρωμά σου και χτενίσου. Καθώς περπατάς, το άρωμά σου να αναδύεται πίσω σου.

10. Για να πετύχει τέλεια το γαλλικό σου μανικιούρ, αφού στεγνώσει τελείως η βάση, τύλιξε το μέρος το νυχιού που δε θες να ξαναβάψεις με ένα χοντρό λάστιχο και μετά βάψε το υπόλοιπο νύχι.
11. Αν έχεις κάποια σκιά ματιών που γυαλίζει πολύ και δεν τη χρησιμοποιείς, θρυμμάτισέ την και ανακάτεψέ την με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών. Θα έχεις ένα μοναδικό μανό.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου