Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Νέος διαγωνισμός "You are the star"! Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μία φούστα κλος ψηλόμεση με τιράντες και ένα χειροποίητο κολιέ, από τα απίστευτα καταστήματα "secret store"!

Το "You are the star" σου ανταποδίδει την αγάπη που του έδειξες, κάνοντάς σου ακόμη 2 δώρα, προσφορά των καταστημάτων "secret store"!
Δες τα δώρα και δήλωσε τώρα συμμετοχή!

1) Φούστα κλος, ψηλόμεση με τιράντες!

2) Κολιέ χειροποίητο!

 Οι τυχεροί θα είναι 2 εφόσον 2 είναι και τα δώρα.
Αν θες ένα από τα δύο να γίνει δικό σου, ο τρόπος είναι απλός!
 Κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/youarethestar.blogspot.gr?ref=hl και στη συνέχεια στέλνεις το μήνυμα "Θέλω το δώρο μου", είτε στο inbox είτε απλά αφήνοντας το σχόλιό σου.
Επίσης, μπορείς να αφήσεις το σχόλιό σου εδώ, στο youarethestar.blogspot.gr ή να στείλεις το mail σου στο rianakourakou@gmail.com.
Όποιον τρόπο και αν διαλέξεις, θα μπεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2014. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν από εδώ και από τη σελίδα μας στο facebook, την ίδια μέρα!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να κερδίσεις, είναι να έχεις διαβάσει τους όρους κληρώσεων. http://youarethestar.blogspot.gr/2013/12/you-are-star.html
Από τη στιγμή που δεχόμαστε το μήνυμά σου με όλους τους προαναφερθέντες τρόπους, θεωρούμε δεδομένη και την αποδοχή σου των όρων.
Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου