Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μόδα: Κλέψε τις εντυπώσεις, σε κάθε γιορτινή νυχτερινή σου έξοδο, με τις προτάσεις που δημιούργησε μόνο για εσένα, το "YOU ARE THE STAR"!

Συντάκτης: Ριάνα Κουράκου

( Αν είσαι άντρας, μη διαβάσεις το άρθρο, αλλά δες τις φωτογραφίες. Σου έχουμε έτοιμες προτάσεις, για να κάνεις δώρο στη σύντροφό σου και να την κάνεις να πετάξει από τη χαρά της)!
Αυτός ο μήνας είναι ο πιο κοινωνικός του χειμώνα. Γεμάτος γιορτές, πάρτι, οικογενειακές συγκεντρώσεις, night life, shopping.
Η διάθεσή σου είναι συνεχώς στο κόκκινο και αφού αυξάνεται η κοινωνικότητά σου, λογικό είναι να θες να αρέσεις.
Κάθε φορά που έχεις μια έξοδο όμως, μια ερώτηση τριγυρνά κάνεις συνέχεια στον εαυτό σου: "Τί θα φορέσω";
Το "You are the star", δημιούργησε για σένα μοναδικούς συνδυασμούς, για κάθε περίσταση.

Ηλικίες: 18-40



Φέτος πρέπει να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι μαύρα ankle boots (εμείς τα θέλουμε σε όλα τα χρώματα βέβαια, αλλά αυτό έχει πολλές παραμέτρους).
Τα floral είναι πολύ της μόδας, άρα σίγουρα όλο και κάποιο ρούχο θα έχεις ήδη αποκτήσει. Εμείς διαλέξαμε το παντελόνι, αλλά τον ίδιο συνδυασμό μπορείς να κάνεις και με κολάν, φούστα pencil ή κοντή. Ένα top στην ίδια απόχρωση με ένα από τα χρώματα του παντελονιού σίγουρα θα έχεις. Προτιμήσαμε το κόκκινο γιατί είναι πιο χριστουγεννιάτικο χρώμα και το τολμούν ακόμα κι αυτές που όλο τον χειμώνα ντύνονται στα σκούρα.
Σίγουρα στη γκαρνταρόμπα σου θα υπάρχει ένα μαύρο clutch bag.
Τα συνδυάζεις, προσθέτεις και ένα μαύρο παλτό και είσαι έτοιμη για οποιαδήποτε έξοδο.  Από μια οικογενειακή συγκέντρωση μέχρι έξοδο από μπαράκι σε μπαράκι.


Ηλικίες 25-55

 
Στενό φόρεμα (το συγκεκριμένο μήκος είναι για πιο chic εμφανίσεις), σε οποιοδήποτε χρώμα εκτός του μαύρου. Ίδιο χρώμα clutch bag και γόβα μαύρη ή με ένα στοιχείο στο ίδιο χρώμα με το φόρεμά σου. Μη φορέσεις γόβα μονόχρωμη ίδιου χρώματος με το φόρεμα, γιατί το αποτέλεσμα ίσως είναι too much. Συνδύασέ το με παλτό σκούρο, αλλά άλλου χρώματος από τον υπόλοιπο συνδυασμό, για μια εμφάνιση με περισσότερη άποψη.

Εμφάνιση για επίσκεψη σε σπίτι, δείπνο ή ποτό σε chic μπαράκι.

Ηλικίες 18-35

Κοντό φόρεμα, (εδώ επιβάλλεται το μαύρο) σε punk lolita στυλ. Για πιο extreme εμφάνιση, συνδύασέ το με ασημί μποτάκι και τσάντα, αλλιώς προτίμησε το total black.
Το συγκεκριμένο φόρεμα, που είναι στενό μέχρι την αρχή των γοφών και φαρδύ κάτω, είναι ιδανικό για τους περισσότερους σωματότυπους.

Ηλικίες 20-50



Δαντέλα! Στις γιορτές μπορεί να έχει την τιμητική της! Είτε σε φόρεμα είτε σε μπλούζα, φούστα, παντελόνι ή ότι άλλο σου αρέσει.
Διαλέξαμε το φόρεμα, που ανάλογα με το μήκος του, ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σίγουρα σε όλες τις περιστάσεις.

Ηλικίες 18-35

Το κοντό μαύρο φόρεμα είναι must. Αν έχει και μια μικρή λεπτομέρεια που σπάει τη μαυρίλα είναι ακόμη καλύτερο.
Προσοχή όμως, γιατί ταιριάζει σε πιο συγκεκριμένους σωματότυπους.  

Εάν από τη μέση και κάτω η σιλουέτα σου δεν είναι τόσο λεπτή ώστε να το τολμήσεις, προτίμησε το παρακάτω.
Και αν το φόρεμα τελικά είναι κατάμαυρο, σπάσε τη μονοτονία του με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου.
Και αυτή η επιλογή σου, σε βγάζει ασπροπρόσωπη όπου και αν σε έχουν καλέσει.

Αν πάλι επιλέξεις ένα total black look, φρόντισε το φόρεμα να έχει μια δόση λάμψης από μόνο του.






Ηλικίες 18-35


  Κοντή φούστα καρό ή κατά προτίμηση με καρό λεπτομέρειες, μπλούζα στο ίδιο χρώμα με το καρό μοτίβο σου, μπότες πα΄νω από το γόνατο και ένα extreme μαύρο τσαντάκι, σου δίνουν τη σιγουριά πως όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου.
Για πιο rock διάθεση, συνδύασέ το με μαύρο jacket.
Ταιριάζει σε οποιαδήποτε περίσταση, αλλά απέφυγέ το σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αν δε θες η γιαγιά ή η πεθερά σου να χρειαστούν υπογλώσσια όταν σε δουν. 

Ηλικίες 25-55



Κάνε τη Victroria Becham να υποκλιθεί μπροστά σου!
Μη βρεις εναλλακτικές... προσπάθησε να τα αντιγράψεις απόλυτα. Απλά παίξε με τα χρώματα που αρέσουν σ' εσένα και φόρεσέ τα όπου κι αν πας!

Ηλικίες 18-55





Μαύρο κολάν ( κατά προτίμηση vinyl) και μαύρη μπλούζα σου λύνουν τα χέρια. Για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση δώσε έμφαση στο παλτό. Τόλμησε ψηλές ( τουλάχιστον μέχρι το γόνατο), μαύρες δερμάτινες μπότες.
Φυσικά ταιριάζει με οποιαδήποτε έξοδο έχεις να κάνεις.
Η παραλλαγή του συνόλου, για ηλικίες 40-60, είναι η παρακάτω. Για πιο sexy εμφάνιση, προτίμησε κόκκινο κραγιόν.
 

Ηλικίες 25-55

Για μία σοβαρή, αλλά chic εμφάνιση προτίμησε ένα set όπως αυτό της φωτογραφίας, κατά προτίμηση σε σκούρο χρώμα, αλλά με ένα χρώμα στο παλτό και στα παπούτσια σου που φωνάζει "Ήρθα"! Σε αυτή την περίπτωση, μην προτιμήσεις το κόκκινο, που θεωρείται έτσι κι αλλιώς χριστουγεννιάτικο χρώμα. Κίτρινο, τιρκουάζ. σμαραγδί, θα τραβήξουν σίγουρα τα βλέμματα πάνω σου,
Μην το επιλέξεις για έξοδο σε club ή έντονη νυχτερινή διασκέδαση. Εκεί θα σε προτιμούσαμε με κάτι πιο sexy. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όμως ταιριάζει!

Ηλικίες 25-55


Ένα vintage pink φόρεμα ή ένα χρυσό στον τόνο της άμμου, με τις αντίστοιχες αποχρώσεις σε παλτό, γόβες, και τσάντα, θα έχουν σίγουρα ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Και το φοράς παντού.

Μην ξεχάσεις, στα δώρα που θα αγοράσεις, να πάρεις και ένα (ή περισσότερα) στον εαυτό σου, γιατί το αξίζεις!

Merry... shopping!

Οι προτεινόμενες ηλικίες είναι ενδεικτικές. Αν το στυλ σου και το σώμα σου μπορούν να υποστηρίξουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω σύνολα, αυτό είναι κάτι που μόνο εσύ γνωρίζεις!

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου