Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε: 2 κοσμήματα από τη mandjewels (hand made art)!

Αρχίζουμε σιγά-σιγά να μπαίνουμε στο πνεύμα στων Χριστουγέννων.
Και τί σημαίνουν Χριστούγεννα...; Γιορτή, χαρά, ευχές, αγκαλιές, φιλιά και φυσικά.... ΔΩΡΑ, ΔΩΡΑ, ΔΩΡΑ!!!
Το you are the star λοιπόν, θα σου κάνει το πρώτο σου δώρο, για τα Χριστούγεννα του 2013! Γιατί το αξίζεις, γιατί είσαι αστέρι!
Επειδή όμως για τα αστέρια, κάθε μήνας είναι μήνας γιορτής, εμείς θα σου χαρίζουμε δώρα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!!

 Η πρώτη κλήρωση του "you are the star" λοιπόν, ξεκινάει με 2 μοντέρνα κοσμήματα ( 1 αντρικό και 1 γυναικείο), από τη σειρά της mandjewels (hand made art), της ταλαντούχας σχεδιάστριας Μαρίας Ανδριανοπούλου.
Δες τα κοσμήματα και τους τρόπους συμμετοχής!
Σου άρεσαν...; Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις!
Οι τυχεροί θα είναι 2 εφόσον 2 είναι και τα δώρα.
Τί έχεις να κάνεις...;
 Κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/youarethestar.blogspot.gr?ref=hl και στη συνέχεια στέλνεις το μήνυμα "Θέλω το δώρο μου", είτε στο inbox είτε απλά αφήνοντας το σχόλιό σου.
Επίσης, μπορείς να αφήσεις το σχόλιό σου εδώ, στο youarethestar.blogspot.gr ή να στείλεις το mail σου στο rianakourakou@gmail.com.
Όποιον τρόπο και αν διαλέξεις, θα μπεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν από εδώ και από τη σελίδα μας στο facebook, την ίδια μέρα!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να κερδίσεις, είναι να έχεις διαβάσει τους όρους κληρώσεων. http://youarethestar.blogspot.gr/2013/12/you-are-star.html
Από τη στιγμή που δεχόμαστε το μήνυμά σου με όλους τους προαναφερθέντες τρόπους, θεωρούμε δεδομένη και την αποδοχή σου των όρων.
Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου