Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το αστέρι της εβδομάδας... εσύ! Μόιρα Δούκα (ιδιοκτήτρια του καταστήματος Secret Store, με γυναικεία και αντρικά ρούχα)

Συντάκτης: Ριάνα Κουράκου

 Όταν ο άνθρωπος είναι γελαστός, χαρούμενος αισιόδοξος, μην τον φοβάσαι!
Κάπως έτσι είναι και η Μόιρα.
Επιπλέον είναι ένα πλάσμα δημιουργικό, γεμάτο ζωντάνια και αγάπη, πολλή αγάπη γι' αυτό που κάνει.
Διατηρεί δύο καταστήματα με ρούχα, (αντρικά-γυναικεία), παπούτσια, αξεσουάρ και χειροποίητες δημιουργίες, το ένα στην οδό Βασ, Γεωργίου 12-14 στην Ραφήνα (https://www.facebook.com/pages/Secret-Store-2/478075105570192?fref=ts)  και το άλλο Ελ, Βενιζέλου και Σαράφη, στη Νέα Μάκρη (https://www.facebook.com/pages/secret-store/126940864074404?fref=ts).
Γιατί πρέπει να επισκεφτείς τα καταστήματά της; Γιατί έχουν καταπληκτικά είδη, σε απίστευτες τιμές και γιατί η ίδια θα ασχοληθεί πραγματικά μαζί σου.
Θα βρει το στυλ σου και θα σου προτείνει απόλυτα ειλικρινά αυτά που σου ταιριάζουν, χωρίς ο σκοπός της να είναι απλά να πουλήσει.
Πάμε να την γνωρίσουμε!

ΜΟΪΡΑ ΔΟΥΚΑ




ΡΙΑΝΑ ΚΟΥΡΑΚΟΥ: Να σε καλωσορίσω και κυρίως να σε ευχαριστήσω, που στην περίοδο των γιορτών και με τόση δουλειά που έχεις, πρόλαβες έγκαιρα να στείλεις το υλικό σου.
Ασχολείσαι με το ρούχο από μικρή ηλικία. Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό τον τομέα;
ΜΟΪΡΑ ΔΟΥΚΑ: Οι γονείς μου διατηρούσαν χρόνια μαγαζιά με ρούχα. Έτσι, ήμουν από μικρή στο χώρο της μόδας και απέκτησα τα πρώτα μου ερεθίσματα. Επειδή με κέρδισε αυτός ο χώρος και με γοήτευσε, αποφάσισα να κάνω σπουδές στο αντικείμενο της μόδας και να αποκατασταθώ επαγγελματικά σ'αυτό το χώρο.





Ρ.Κ:  Πιστεύω πως η ελληνίδα, τα τελευταία χρόνια, ασχολείται πολύ με την εμφάνισή της. Παρόλα αυτά, όταν οι πελάτισσες έρχονται στο μαγαζί σου, ξέρουν τί θέλουν ή χρειάζονται τη συμβουλή σου;
Μ.Δ.: Ναι, είναι αλήθεια ότι πλέον, οι γυναίκες ασχολούνται περισσότερο με την εμφάνισή τους και φροντίζουν να ενημερώνονται συνεχώς. Πάντα όμως χρειάζεται και η δική μας συμβούλη, ακόμα και αν γνωρίζουν τι θέλουν. Δουλειά μας είναι να τις βοηθήσουμε να αναδείξουν μέσα απ' το ντύσιμό τους, την προσωπικότητά τους.


Ρ.Κ: Οι γυναίκες, εσύ που τις ζεις περισσότερο, ακολουθούν πιστά τη μόδα ή προσπαθούν να αναδείξουν ή να δημιουργήσουν το δικό τους στυλ;
Μ.Δ: Οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούν πιστά την μόδα, αλλά αυτό πολλές φορές είναι και το λάθος τους. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ! Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, έχει τη δική της ταυτότητα κι έχει κάτι διαφορετικό να αναδείξει. Δε θεωρώ απαραίτητο να ακολουθούμε πιστά την μόδα .Πρέπει να έχουμε το δικό μας προσωπικό στυλ.



Ρ.Κ: Τί θα συμβούλευες μια γυναίκα σχετικά με το τί θα πρέπει να προσέχει στο ντύσιμό της;

Μ.Δ: Δεν μπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα σ'αυτό. Όπως προανέφερα, η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και η κάθε μια πρέπει να προσέχει κάτι διαφορετικό στο ντύσιμό της. Να αξιολογεί σωστά το σωματότυπό της, προσπαθώντας να τονίσει τα καλά του στοιχεία, που θα την κολακεύσουν και να κρύβει τις ατέλειες της. Το τελευταίο που θα μπορούσα να πω, είναι ΠΡΟΣΟΧΗ στις υπερβολές!
 

Ρ.Κ: Στα καταστήματά σου, έχεις και αντρικό ρούχο. Οι άντρες είναι πιο εύκολοι πελάτες από τις γυναίκες;
Μ.Δ: Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που ψωνίζουν για τους άντρες, γιατί αυτοί δεν τα πάνε καλά με το "Shopping". .Είναι όμως γεγονός, πως όταν αποφασίζουν να ψωνίσουν μόνοι τους, είναι πιο δεκτικοί στις συμβουλές μας απ'τις γυναίκες.  





Ρ.Κ: Σε τί ηλικίες απευθύνεται το ρούχο σου και πού κυμαίνονται οι τιμές;
Μ. Δ: .Δεν είναι συγκεκριμένη η ηλικία στην οποία απευθυνόμαστε. Τα είδη μας αφορούν κυρίως  ανθρώπους με στύλ και επιθυμία να ξεχωρίσουν, αναδεικνύοντας και τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους. Ως προς το κόστος, οι τίμες κυμαίνονται απο 10 εως 50euro.



Ρ.Κ: Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και εύχομαι να συνεχίσεις να μας ντύνεις τόσο όμορφα και με τόση φαντασία!
Μ.Δ: Το υπόσχομαι! Κι εγώ ευχαριστώ πολύ!

Δε θα μπορούσα να μη σου αποκαλύψω, πως την επόμενη εβδομάδα, έρχονται στο "You are the star", δύο καταπληκτικά δώρα, μόνο για εσένα, από τα καταστήματα "Secret store"!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου