Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Είδαμε το "The Bourlesque Music Show" με τους Πάνο Μουζουράκη και Θανάση Αλευρά. Η γνώμη μας...

Συντάκτης-ρεπορτάζ: Μαρία Αντωνίου



Την Παρασκευή 13/12, το "The Bourlesque Music Show", με τους Πάνο Μουζουράκη, Θανάση Αλευρά και πολλούς νέους καλλιτέχνες, έκανε πρεμιέρα, στο Fuzz Club.
Το " You are the star" ήταν εκεί, καθώς επίσης και πλήθος επωνύμων, όπως ο Νίκος Μουτσινάς, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και πολλοί άλλοι.
Στο συγκεκριμένο show, κάθε φορά, υπάρχει ένας διαφορετικός καλεσμένος έκπληξη και στην πρεμιέρα η καλεσμένη ήταν η Ηρώ.
Η αλήθεια είναι πως την πρεμιέρα αυτή την περιμέναμε πώς και πώς! Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα δελτία τύπου, ήμασταν σίγουροι πως θα βλέπαμε ένα πραγματικό υπερθέαμα.
Επίσης η αλήθεια είναι, πως είμαστε fans τόσο του Πάνου Μουζουράκη όσο και του Θανάση Αλευρά.
Αλλά...
Αναμφισβήτητα η παράσταση επ΄ουδενί δε στερείται ταλέντου. Σίγουρα όμως στερείται νέων και φρέσκων ιδεών.
Ο Πάνος Μουζουράκης είναι μια εξαιρετική φωνή, την οποία αναδυκνύει σε κάθε λεπτό της παράστασης και ο Θανάσης Αλευράς, τα τραγούδια που λέει, τα υποστηρίζει και με το παραπάνω.
Το πρόβλημα είναι στα κείμενα. Πολυφορεμένα αστεία και συνηθισμένο χιούμορ.
Η παράσταση βέβαια είναι όντως bourlesque και αυτό ίσως δικαιολογεί κάποια πράγματα.
Στο μουσικό κομμάτι η Ηρώ ήταν όπως πάντα καταπληκτική. Επίσης, από το νέο άιμα της παράστασης, μας εντυπωσίασε η Άννα Φιλιππάκη.
Με δεδομένο πως παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα, διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, μήπως η παράσταση στην πορεία "δέσει" και βρει τους ρυθμούς της, γι' αυτό και σκεφτόμαστε να την δούμε ακόμα μια φορά.
Η παράσταση θα παίζεται κάθε Παρασκευή στο Fuzz Club και η τιμή γενικής εισόδου είναι 9 ευρώ + 4-6 ευρώ το ποτό ή 75 ευρώ το μπουκάλι/ 4 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου