Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ομορφιά: Έξυπνα tricks για να έχεις φωτογένεια στις φωτογραφίες σου!

Πόσες φορές σε έχουν κάνει tag οι φίλοι σου σε μια φωτογραφία, που μόλις την είδες, ευχήθηκες να μη σε είχαν φωτογραφίσει ποτέ;
Πόσες φορές έχεις δει μια φωτογραφία σου και από μέσα σου παρακαλάς τον Θεό, αυτό που βλέπεις να μην είναι η πραγματικότητα;
Αυτό τον μήνα, που είναι γεμάτος από γιορτές, " κινδυνεύεις" να φωτογραφηθείς περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο.
Μάθε λοιπόν τους τρόπους, (τους διδάσκονται και τα μοντέλα στις σχολές), που στις φωτογραφίες θα βγαίνεις τόσο όμορφη όσο πραγματικά είσαι και δε θα κάνεις "untag" κάθε φορά που κάποιος φίλος σου θα  προσθέτει το όνομά σου στις κοινές σας στιγμές!

1.  Αν συνηθίζεις να βγαίνεις με τα μάτια μισόκλειστα στις φωτογραφίες, τη στιγμή που "ποζάρεις" και πριν γίνει το "κλικ", κλείσε ελαφρά τα μάτια σου και αμέσως άνοιξέ τα αργά. Τέλος στα μισόκλειστα μάτια πια!

2. Για να αποφύγεις το διπλοσάγονο, τράβα ελαφρώς το πρόσωπό σου μπροστά (αν γείρεις και το κεφάλι λίγο πίσω, το αποτέλεσμα θα είναι πιο αισθησιακό και θα θυμίζει κάτι από Marilyn).

3. Η διάσημη make up artist Fiona Stiles, που επιμελείται το μακιγιάζ όλων των διασήμων στο "κόκκινο χαλί", σε ένα πράγμα δίνει μεγάλη βαρύτητα. Η πούδρα ή το make up, να είναι ακριβώς στον τόνο του δέρματος ή ένα τόνο πιο σκούρο. Ποτέ πιο ανοιχτό, γιατί όταν το φλας "σκάει" στο πόσωπο, οποιοδήποτε σημάδι, ρυτίδα, ουλή, γίνονται εμφανή. Μην ξεχάσεις να βάλεις πούδρα και make up στο λαιμό και στο στήθος σου, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

4.  Τόνισε τα μάτια σου με μάσκαρα. Η μάσκαρα "ανοίγει" το μάτι και στις φωτογραφίες τραβάει τα βλέματα.

5. Διάλεξε τις αγαπημένες σου φωτογραφίες, δες πως έχεις στηθεί σε αυτές και προσπάθησε να "πατρονάρεις"  ότι σου αρέσει. Πχ την οπτική γωνία που κοιτάς ή το χαμόγελο που έχεις.

6. Το τρικ των διασήμων στο "κόκκινο χαλί" όταν χαμογελούν στους φωτογράφους, είναι το εξής: Τοποθετούν τη γλώσσα τους πίσω από τα δόντια τους. Αυτό επιτρέπει στα χείλη να ανοίξουν μέχρι ένα ορισμένο σημείο, έτσι ώστε το χαμόγελο να φαίνεται φυσικό και sexy!

7. Λίγο πριν τη φωτογραφία, κοίτα ένα σημείο με φως. Έτσι οι κόρες των ματιών σου θα συσταλούν και θα αποφύγεις τα κόκκινα μάτια.

8. To ρουζ δημιουργεί γωνίες στο πρόσωπο και στις φωτογραφίες είναι απαραίτητο!
  
 9. Οι καλύτερες φωτογραφίες, είναι αυτές που το πρόσωπό σου θα είναι γυρισμένο τρία τέταρτα προς την κάμερα και όχι τελείως ανφάς.
10.  Απέφυγε στο μακιγιάζ και στο δέρμα σου οτιδήποτε γυαλίζει πολύ (πχ λάδι ή κρέμα ή ρουζ με χρυσόσκονη), γιατί σε κάνουν στις φωτογραφίες να φαίνεσαι πιο παχιά.

11.  Φόρα φωτεινά κραγιόν. Τα σκούρα, δείχνουν τα χείλη σου μικρότερα στις φωτογραφίες.

12.  Αν πιστεύεις πως δεν έχεις φωτογένεια και αποφεύγεις τις φωτογραφίες, σταμάτα το τώρα! Η φωτογένεια είναι μύθος. Όσο πιο πολύ φωτογραφίζεσαι, τόσο εξοικιώνεσαι με τον φακό. Θα δεις πως αν ξεπεράσεις τον φόβο της φωτογένειας, το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό. Μην ξεχνάς πως οι φωτογραφίες αποτυπώνουν και αφήνουν τις στιγμές σου στην αιωνιότητα. Είναι κρίμα να τις χάνεις!

13. Η χρήση αντικειμένων στις φωτογραφίες, όπως (πχ να κρατάς ένα λουλούδι ή ένα ποτήρι), αφενός μεν σε χαλαρώνουν αφετέρου δίνουν προσωπικότητα στη φωτογραφία.

14. Ξέχνα το γνωστό "cheese"... Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα φυσικό χαμόγελο που προέρχεται μέσα από κάποιο αστείο μεταξύ εσένα και της παρέας σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου