Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Μόδα- Μοβ της ορχιδέας το χρώμα του 2014

Συντάκτης: Ριάνα Κουράκου

Το χρώμα του 2014, σύμφωνα με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές του κόσμου είναι το μοβ της ορχιδέας.
Ένα μεγάλο ατού του συγκεκριμένου χρώματος, είναι το γεγονός πως υπάρχει σε τόσες αποχρώσεις, ώστε να μην το βαρεθείς ποτέ!
Το You are the star, δημιούργησε για σένα τους πιο hot συνδυασμούς και σου τους παρουσιάζει!

Keep it simple

Το μοβ είναι έντονο χρώμα και μπορεί να σταθεί μόνο του. Απέφυγε μαζί τους τις υπερβολές. Με σκούρο γκρι ή μαύρο συνδυάζεται τέλεια. Σε παπούτσια και τσάντα λοιπόν, παίξε με αυτό τον συνδυασμό και ετοιμάσου να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Rock it
Άλλο ένα θετικό του χρώματος αυτού είναι το πως ανάλογα με τον συνδυασμό που θα κάνεις, μπορείς να έχεις διαφορετικά look. Μια rock εμφάνιση λοιπόν, δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι total black. Το μοβ ροκάρει άνετα!

Μακιγιάζ με μοβ πινελιές
Αν φοβάσαι να το εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου, πρόσθεσέ το στο μακιγιάζ σου. Είναι εξίσου εντυπωσιακό!

Ανάδειξε το σημείο που θες
Όπως είπαμε και παραπάνω, το μοβ είναι πολύ έντονο χρώμα. Σε όποιο σημείο του σώματος σου το φορέσεις, εκεί θα εστιάσουν όλα τα βλέμματα. Αν λοιπόν πιστεύεις πως, για παράδειγμα, έχεις ωραίο μπούστο, αλλά νιώθεις πως η λεκάνη σου ή τα πόδια σου δεν είναι έτσι όπως θες, φόρα μαύρη φούστα ή παντελόνι και το μοβ πρόσθεσέ το στα σημεία που θες να τονίσεις.

Αξεσουάρ

Αε ένα total black look, μπορεί να δώσει απίστευτη και διαφορετική νότα ω; αξεσουάρ.

Για όλους τους τόνους δέρματος
 Το μοβ ταιριάζει σε όλους του τόνους δέρματος και όλα τα χρώματα μαλλιών. Με δεδομένες τις άπειρες αποχρώσεις του, σίγουρα θα βρεις μία που να ταιριάζει στο δικό σου χρώμα δέρματος ή μαλλιού.

Μαλλιά
Το μοβ "φοριέται" ακόμα και στα μαλλιά. Ανάλογα με το πόσο εκκεντρική είσαι, θα βρεις και την κατάλληλη απόχρωσή του.

Ταίριαξέ το με όλα τα χρώματα
Το τελευταίο δυνατό χαρτί αυτού του χρώματος, είναι πως συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα άλλα χρώματα. Με ασημί ή χρυσό είναι οι πιο κλασικοί και must συνδυασμοί, αλλά από εκεί και πέρα μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη σε συνδυασμούς.
 
 
 
 
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου