Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Νέα ημερήσια στήλη-Τί φοράνε πάλι σήμερα; Η καθημερινή πρόταση του You are the star για να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου

Από σήμερα και κάθε μέρα, το You are the star σε βοηθάει σε ένα καθημερινό ερώτημά σου: "Τί φοράνε πάλι σήμερα";
Κάθε πρωί, δε φτάνει που ξυπνάς σαν τρελή και τρέχεις να τα προλάβεις όλα για να φύγεις στην ώρα σου, έχεις να ψάχνεις και μες στις ντουλάπες για το τί θα φορέσεις.
Πλέον, δε θα χρειάζεται. Το You are the star, έχοντας πάρει πρόγνωση καιρού για την επομένη, θα σου έχει έτοιμους συνδυασμούς καθημερινά, με περιγραφή αλλά και φωτογραφικό υλικό, ώστε να σε γλιτώσει από αυτό το άγχος.
Και επειδή δεν μας αρέσει μια γυναίκα να έχει καθημερινά το ίδιο στυλ, ετοιμάσου κάθε μέρα να κάνεις και μία τελείως διαφορετική εμφάνιση, για να μη γίνεσαι βαρετή ούτε στους γύρω σου, αλλά ούτε και στον εαυτό σου!

Αν η δουλειά σου ή η γκαρνταρόμπα σου είναι συγκεκριμένη, στείλε μας το μήνυμά σου στο youarethestar1@yahoo.gr για να φτιάχνουμε καθημερινά τα δικά σου set, αποκλειστικά.

Τι φοράνε πάλι σήμερα: Την Τετάρτη 29/1/2014

Ο καιρός δεν θα είναι το ίδιο βροχερός όπως σήμερα, αλλά και τις ψιχάλες του θα ρίξει και κρύο θα κάνει.
Γι' αυτό λοιπόν, για την εργασία σου, διαλέξαμε τις παρακάτω επιλογές:

Είναι σίγουρο πως μια μαύρη pencil φούστα την έχεις αποκτήσει φέτος... Αν όχι, τρέξε να προλάβεις τώρα που έχει εκπτώσεις. Κάθε γυναίκα που θέλει να είναι sexy, χωρίς να είναι προκλητική, επιβάλλεται να έχει μία (τουλάχιστον) τέτοια φούστα.
Συνδύασέ τη με το αγαπημένο σου πουλόβερ, κατά προτίμηση σε έντονο χρώμα, όπως φούξια, ροζ, μοβ, κόκκινο, κίτρινο, μπλε ή ότι άλλο σου αρέσει.
Οι δεύτερες επιλογές σου θα είναι σε χρώματα πιο μουντά, όπως το γκρι ή το καφέ.
Απαγορεύεται το μαύρο, αν δε θες να μοιάζεις με την Μαρινέλλα στο "άνοιξε πέτρα".
Αν έχεις τσάντα στο ίδιο χρώμα με το πουλόβερ, προτίμησέ τη. Θα σου δώσει πολλούς έξτρα στυλιστικούς πόντους.
Η μαύρη γόβα επιβάλλεται. Θα κάνει την εμφάνισή σου σοβαρή και sexy ταυτόχρονα.
Το μαύρο παλτό ή μπουφάν σου θα σε κρατήσει ζεστή.
Απαραίτητο αξεσουάρ για την αυριανή μέρα... η ομπρέλα σου.

Αν δεν αντέχεις τα ψηλά τακούνια, αντικατέστησέ τα με μαύρες μπαλαρίνες. Μπορεί να μην δείχνεις τόσο sexy, αλλά θα περπατάς σαν κυρία.
Αν δεν έχεις μαύρη φούστα pencil και δεν προλαβαίνεις να αγοράσεις, αντικατέστησέ τη με ένα μαύρο παντελόνι. Δεν θα είναι το ίδιο αποτέλεσμα, αλλά τί να σε κάνουμε...


Για τον απογευματινό καφέ

Για την απογευματινή σου βόλτα, άλλαξε την φούστα με το άνετο, αγαπημένο σου jean, φόρα τα μαύρα μποτάκια σου ή τα wedge sneakers σου, το ίδιο πουλόβερ, την ίδια τσάντα, το ίδιο παλτό ή μπουφάν και την ομπρέλα σου και έφυγες.
Προσοχή: Εδώ δεν έχει "δεν μπορώ τα τακούνια". Στη βόλτα σου πρέπει να είσαι sexy και το τακούνι πάντα σε βοηθάει σε αυτό.

Για τη βραδινή σου έξοδο
Είπαμε, η μάυρη pencil φούστα κάνει θαύματα και είναι για όλες τις ώρες. Μαζί με ένα μαύρο top, τις μαύρες γόβες σου (υποχρεωτικά) και μια τσάντα σε έντονο χρώμα, θα κάνεις πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά σου.
Μην ξεχάσεις την ομπρέλα σου, μπορεί να σου χρειαστεί.

Καλή σου μέρα και τα ξαναλέμε αύριο!


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου