Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

You are the star team- Μαρία Αντωνίου Ηθοποιός Καθηγήτρια χορού Εμψυχώτρια


Συντάκτης: Ριάνα Κουράκου

Τί να πω για την Μαρία...; Τί να πρωτοπώ... Ποια ιδιότητά της να αναλύσω; Ποια να προβάλλω και ποια να αφήσω για αργότερα; 
Επειδή αν το You are the star ήταν βιβλίο, θα έγραφα τόμους αφιερωμένους στο όνομά της, θα αρκεστώ στο να αναφέρω απλά τις ιδιότητές της: Ηθοποιός, χορογράφος, χορεύτρια, καθηγήτρια χορού, εμψυχώτρια, φιλόλογος είναι μερικές από αυτές. 
Το You are the star λοιπόν, καλωσορίζει στην ομάδα του ένα αστέρι!
Από αυτό τον μήνα ξεκινάει (ένα από τα πολλά), το μηνιαίο άρθρο της με τίτλο "Αρχαιοελληνικοί μύθοι στο σήμερα". Το πρώτο, έρχεται σε λίγο στο You are the star!
Γνώρισέ την!

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

  Η Μαρία Αντωνίου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου το 1981.Το 2004 αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογία. Αναζητώντας νέες παιδαγωγικές μεθόδους, παρακολούθησε την τριετούς διάρκειας σχολή «Εργαστήρι παιδαγωγικής Θεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού ,Λάκης Κουρετζής», ολοκληρώνοντας τις σπουδές της το 2013.Παράλληλα με τις προπτυχιακές της σπουδές, δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη για τις τέχνες, φοίτησε επί τρία έτη  στη Δραματική Σχολή «Ίασμος-Β. Διαμαντόπουλος».Ακολούθως ,ασχολήθηκε με το σύγχρονο και θεατρικό τραγούδι και επαγγελματικά με τον χορό, παίρνοντας δίπλωμα διδασκαλίας λατινοαμερικανικών, ευρωπαϊκών ,λαϊκών και μοντέρνων χορών. Σήμερα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω θεατρικού παιχνιδιού, διδάσκοντας επίσης χορό, ενώ παράλληλα, ως ηθοποιός, σε παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες και σε ταινίες μεγάλου μήκους.

 Mail επικοινωνίας:antonioumaria_81@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου