Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Το αστέρι της εβδομάδας... εσύ! Χρυσάνθη Περιστερίδη Κατασκευάστρια χειροποίητων αξεσουάρ και κοσμημάτων

Συντάκτης: Ριάνα Κουράκου

Η γνωριμία με την Χρυσάνθη Περιστερίδη, θα έλεγα πως, αν μη τι άλλο, ήταν... καρμική.
Ήταν η αναγνώστρια που κέρδισε στον διαγωνισμό του You are the star το χειροποίητο κόσμημα και εντελώς συμπτωματικά, ανακαλύψαμε πως και η ίδια ασχολείται επαγγελματικά με την κατασκευή χειροποίητων αξεσουάρ και κοσμημάτων.
Οι δημιουργίες της μας γοήτευσαν, το ίδιο και ο ρομαντικός κι ευαίσθητος χαρακτήρας της, γι' αυτό και αποφασίσαμε να είναι αυτή, που για την εβδομάδα που θα διανύσουμε θα παρουσιαστεί στη συγκεκριμένη στήλη.
Γνώρισε την ίδια και απόλαυσε τις δημιουργίες της!

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ

Ριάνα Κουράκου: Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με την τέχνη του χειροποίητου; Από που προέκυψε αυτή η ανησυχία σου;
Χρυσάνθη Περιστερίδη: Δεν αποφάσισα ποτέ "να ασχοληθώ..." Ήταν πάντα κάτι που προέκυπτε από μέσα μου. Να φτιάχνω πράγματα, να τα κάνω πιο όμορφα, πιο χρωματιστά ή να τους δίνω "κάτι" που τους έλειπε. Δεν έχει να κάνει με το τι φτιάχνω, είναι θέμα χαρακτήρα κ ιδιοσυγκρασίας. Θα λειτουργήσω έτσι με ένα ζευγάρι παλιά παπούτσια, αλλά και με έναν άνθρωπο....
Ρ.Κ: Από που εμπνέεσαι για τις δημιουργίες σου;
Χ.Π: Από τα πάντα... την ανατολή, τη θάλασσα, ένα χαμόγελο, ένα λουλούδι, ένα χάδι!
Ρ,Κ: Οι τιμές των προϊόντων σου που κυμαίνονται;
Χ.Π: Οι τιμές ξεκινούν από 6-7 ευρώ μέχρι  40 - 45 (που αφορούν κυρίως παπούτσια ή τσάντες που χρεώνεται και η αγορά του αρχικού προϊόντος. 
 Ρ.Κ: Μπορεί κάποιος να σου ζητήσει κάτι κατά παραγγελία ή νιώθεις πως αυτό περιορίζει στην ουσία την τέχνη ή την έμπνευσή σου;
Χ.Π: Μπορεί όποιος θέλει να μου ζητήσει οτιδήποτε! Η τέχνη και η έμπνευση δεν μου ανήκουν. Είναι κομμάτια μου που μοιράζομαι!!! Άλλωστε, η πιο μεγάλη ικανοποίηση είναι όταν καταφέρνεις να δεις στα μάτια του άλλου, ότι το κατάφερες! 
Ρ.Κ: Πως μπορεί κάποιος, που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα σου να επικοινωνήσει μαζί σου;
Χ.Π: Μέχρι να ανέβει η σελίδα μου, με μήνυμα στο inbox του προσωπικού μου προφίλ στο facebook (Chrissanthi Peristeridi).

Ρ.Κ: Σε ευχαριστούμε πολύ κι ευχόμαστε κάθε επιτυχία!
Χ.Π: Η προτίμησή σας με τιμά ιδιαιτέρως και σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου