Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Στυλ-Τέλος στα μονόχρωμα ρούχα και στη φοβία των σχεδίων-Μάθε πως να φορέσεις τα κολακευτικά prints

Φορώντας floral, animal prints, πουά, καρό, ριγέ ρούχα είναι αδύνατο να περάσεις απαρατήρητη.
Παρόλα αυτά, κάτι σε κάνει να τα φοβάσαι.
Το You are the star, σου δείχνει τους τρόπους που μπορείς να τα φορέσεις, έτσι ώστε να κάνεις τον εαυτό σου να αναφωνήσει "ουάου", μπροστά στη θέα σου στον καθρέφτη!

Πουά
Σίγουρα είναι από τα prints, που το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό να πεις, αν πρόκειται να το φορέσεις, είναι "όχι, με τίποτα".
Όμως παρόλο που τα πουά έχουν μια παιχνιδιάρικη και πιο κοριτσίστικη διάθεση, με τους κατάλληλους συνδυασμούς, μπορούν να γίνουν απίστευα chic και sexy.
Αν τα πουά θα είναι μεγάλα ή μικρά, εξαρτάται από τον σωματότυπό σου.
Tip: Τα πουά σε σκούρο φόντο, σε κάνουν να δείχνεις πολύ πιο αδύνατη απ' ότι είσαι στην πραγματικότητα.

Καρό
Αν δεν είσαι fan του πουά, αλλά παρόλα αυτά θες να ξεχωρίζεις μες στο πλήθος, διάλεξε ένα κλασικό καρό φόρεμα σε χρώμα ασπρόμαυρο.
Όσο και αν δεν το πιστεύεις, το καρό σε κάνει να δείχνεις πιο αδύνατη.
Αν πάλι δεν φοβάσαι να τολμήσεις περισσότερο, ο παρακάτω συνδυασμός, θα τους αφήσει όλους άφωνους...




Floral

Ίσως το πιο θηλυκό print. Κάθε χρόνο, την άνοιξη και το καλοκαίρι εμφανιζόταν, φέτος ευτυχώς, παρουσιάστηκε από το φθινόπωρο στις πασαρέλες.
Απλά, το συγκερκιμένο print, θέλει λίγη προσοχή, γιατί αν δεν συνδυαστεί έτσι όπως πρέπει, μπορεί να σε παχαίνει αρκετά.
Tip: Για να αποφύγεις να φαίνεσαι παχιά με ένα floral φόρεμα, φρόντισε να φοράς οπωσδήποτε ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Επιπλέον, να αποφύγεις φορέματα με μανίκια. Στα floral ρούχα, πρέπει πάντα να φαίνεται ένα μέρος της επιδερμίδας, για να σπάει το χάος των σχεδίων, να τραβάει το βλέμμα και να μη σου προσθέτει κιλά

Animal
    

Το animal print, τείνει να γίνει διαχρονικό. Είναι πάντα εντυπωσιακό και δεν το βαριέσαι ποτέ, αφού υπάρχουν χιλιάδες επιλογές σε αυτό.
Μη φοβηθείς να κάνεις δημιουργικούς συνδυασμούς. Το ότι είναι ένα έντονο σχέδιο, δε σημαίνει πως ταιριάζει μόνο με μαύρα αξεσουάρ.

Ριγέ
Καθώς οι κάθετες γραμμές σε κάνουν να δείχνεις κατά πολύ ψηλότερη και πιο αδύνατη, τόλμησέ τες και φόρα τες στα σημεία του σώματός σου, που θες να αναδείξεις!

Ναυτικό ριγέ
Ακόμα ένα κλασικό και διαχρονικό στυλ που μπορείς να το βρεις σε πάρα πολλά χρώματα και να τα συνδυάσεις μεταξύ τους, χωρίς να τα φοβηθείς.

Mixed


 
 Για τις πιο δυναμικές, τολμηρές και εκκεντρικές, η μίξη 2 σχεδίων, θα αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις, αρκεί να γίνει σωστά.
Αν σου αρέσει το mixed style αλλά δεν ξέρεις πως να το συνδυάσεις, στείλε μας το μήνυμά σου και οι στυλίστες μας θα δημιουργήσουν τους καλύτερους συνδυασμούς, μόνο για σένα!
 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου