Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Νέος διαγωνισμός "You are the star"! Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μία τσάντα από vinyl multicolor glitter με χειροποίητο δερμάτινο αξεσουάρ σε λουστρίνι, μπορντώ χρώμα και το ασορτί ζωνάκι μέσης, δημιουργία της Χρυσάνθης Περιστερίδη.

Το "You are the star" σου ανταποδίδει την αγάπη που του έδειξες, κάνοντάς σου ακόμη 1 δώρο, μια δημιουργία από την Χρυσάνθη Περιστερίδη.
Δες τα δώρα και δήλωσε τώρα συμμετοχή!
Αν θες  να γίνει δική σου, ο τρόπος είναι απλός!
 Κάνεις like στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/youarethestar.blogspot.gr?ref=hl και στη συνέχεια στέλνεις το μήνυμα "Θέλω το δώρο μου", είτε στο inbox είτε απλά αφήνοντας το σχόλιό σου.
Επίσης, μπορείς να αφήσεις το σχόλιό σου εδώ, στο youarethestar.blogspot.gr ή να στείλεις το mail σου στο rianakourakou@gmail.com.
Όποιον τρόπο και αν διαλέξεις, θα μπεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν από εδώ και από τη σελίδα μας στο facebook, την ίδια μέρα!
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!
Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να κερδίσεις, είναι να έχεις διαβάσει τους όρους κληρώσεων. http://youarethestar.blogspot.gr/2013/12/you-are-star.html
Από τη στιγμή που δεχόμαστε το μήνυμά σου με όλους τους προαναφερθέντες τρόπους, θεωρούμε δεδομένη και την αποδοχή σου των όρων.
Καλή επιτυχία!!! 

3 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΟΥ!!!
    ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΩΡΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟ
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
    Κ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
    <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Θα χρειαστούμε το ονοματεπώνυμό σου για να μπεις στην κλήρωση.

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!

      Διαγραφή