Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Στυλ-Με το κατάλληλο ντύσιμο μπορείς να αποκτήσεις σώμα κλεψύδρα

Συντάκτης: Ριάνα Κουράκου


Τρέχεις από γυμναστήριο σε γυμναστήριο για να αποκτήσεις μέση-δαχτυλίδι. Βλέπεις τις διάσημες να έχουν οι περισσότερες σώμα-κλεψύδρα και αναρωτιέσαι πως το κάνουν.
Η αλήθεια είναι πως και αυτές τρέχουν από personal trainer σε personal trainer, αλλά δεν έχουν όλες το σώμα που βλέπεις στις φωτογραφίες.
Υπάρχουν tricks που τις βοηθούν να το πετύχουν. Και τα ίδια φυσικά μπορείς να κάνεις κι εσύ.
Το You are the star σου τα αποκαλύπτει...

Επένδυσε σε ψηλόμεσα κομμάτια

Τα ψηλόμεσα jeans, παντελόνια, κολάν καθώς επίσης και οι ψηλόμεσες φούστες είναι τα αγαπημένα κομμάτια των διάσημων κι αυτό γιατί κάθονται στο καλύτερο σημείο της μέσης έτσι ώστε να δείχνει όσο το δυνατό πιο λεπτή. Σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνες γόβες, που κάνουν και τα πόδια σου να φαίνονται πιο αδύνατα, πετυχαίνεις το τέλειο αποτέλεσμα.

Τους χειμερινούς μήνες, μην αφήσεις το στυλ σου να πέσει σε χειμερία νάρκη
Τα μάλλινα που εκ των πραγμάτων προτιμάς τις κρύες μέρες του χειμώνα, είναι σίγουρο πως δίνουν μερικούς έξτρα πόντους στη σιλουέτα και τη μέση σου.
Τί μπορείς να κάνεις γι' αυτό;
Αν δεν ζεις στην Αλάσκα, πρέπει να αποφύγεις κάτω από το μάλλινο πουλόβερ σου να φοράς πολλά λεπτότερα ρούχα. Φόρα ένα στενό μάλλινο πουλόβερ και δώσε έμφαση στο παλτό σου, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να έχει ζώνη στη μέση.
Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να σφίξεις την ζώνη όσο έτσι ώστε το σώμα σου να δείχνει κλεψύδρα.

Δημιούργησε εσύ το σχήμα του σώματός σου 
Οι κοντές σε άλφα γραμμή ψηλόμεσες φούστες μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό, γιατί δεν τονίζουν καθόλου τους γοφούς. Σε συνδυασμό με ένα στενό μπλουζάκι και μία oversized ζακέτα, σου δίνουν το αποτέλεσμα που θες.
Tip: Ένα ψηλοτάκουνο μποτάκι και ένα χοντρό μαύρο καλσόν, θα απογειώσουν το στυλ σου.

Τράβα τα βλέμματα στα σημεία που θες εσύ
Ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια ή ένα ζευγάρι γόβες σε έντονο χρώμα ή γυαλιστερό, θα τραβήξουν σίγουρα τα βλέμματα πάνω σου. Το σίγουρο είναι πως θα τα τραβήξουν και από τα υπόλοιπα σημεία του σώματός σου, αυτά που ενδεχομένως δε θες να τονίσεις.

Ρούχα με κάθετες γραμμές
 
  Οι κάθετες γραμμές στα ρούχα δημιουργούν την οφθαλμαπάτη μια ψηλόλιγνης σιλουέτας. Προτίμησέ τα!

Διάλεξε τη σωστή ζώνη
Μία φαρδιά ζώνη, σε στυλ κορσέ, μπορεί να μετατρέψει το oversized φόρεμα, πουλόβερ, ζακέτα, αλλά και τη μέση σου σε μέση-δαχτυλίδι.

Φόρεμα με 2 χρώματα
Κι όμως, δεν είναι μύθος το φόρεμα που σε κάνει να δείχνεις λεπτότερη.
Αρκεί να έχει άλλο χρώμα στο πλάι και άλλο στη μέση του κορμού. Κατά προτίμηση το σκούρο χρώμα του φορέματος, να είναι στα πλαϊνά.

Δίπλωσέ το
Τα κρουαζέ φορέματα, καθώς επίσης και αυτά που διπλώνουν στο ύψος της μέσης λεπταίνουν τη σιλουέτα.
Tip: Κάτι που ίσως δεν ξέρεις είναι πως τα nude παπούτσια, σε συνδυασμό με οποιοδήποτε φόρεμα, δείχνουν το σώμα σου πιο λεπτό.

Δοκίμασε το retro look
Τα retro φορέματα, εκτός του ότι είναι απόλυτα θηλυκά, κάνουν τη μέση σου δαχτυλίδι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
 
 
 
 
   

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου