Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τί φοράνε πάλι σήμερα...; Οι στυλιστικές μας προτάσεις για την Παρασκευή 31/1/2014

Το You are the star σου ετοίμασε και σήμερα την πρότασή του, για το τί θα φορέσεις αύριο, Παρασκευή, από το πρωί μέχρι... το βράδυ!

Για το γραφείο

Τί πιο ασφαλές και σίγουρο ότι θα υπάρχει στη ντουλάπα σου, από ένα μαύρο κολάν;
Επειδή όμως, στον χώρο της εργασίας σου, δεν μπορεί να σταθεί μόνο του, προτείνουμε να το συνδυάσεις με μια απλή μαύρη μπλούζα, ( κατά προτίμηση μάλλινη, για να μην κρυώνεις) και μακριά ζακέτα από πάνω σε χρώμα.
Η φαρδιά ζώνη στη μέση, πάνω από τη ζακέτα, θα κάνει πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό όλο το look.
Για άνεση αλλά και στυλ, διάλεξε μαύρες μπότες τύπου ιππασίας και μαύρη τσάντα.
Προσοχή: Από τη στιγμή που φοράς μακριά ζακέτα, προτίμησε ένα μακρύ παλτό από πάνω, για να την καλύπτει. Δεν είναι ωραίο, κάτω από το πανωφόρι σου, να κρέμεται κάτι, χωρίς να ξέρει, ο άλλος που σε βλέπει, τί είναι...

Αν είσαι πιο τολμηρή σε χρωματικούς συνδυασμούς, προτίμησε να σπάσεις τη μαυρίλα με καφέ μπότες, τσάντα και ζώνη, αρκεί το καφέ να ταιριάζει με το χρώμα της ζακέτας.

Για τη βραδινή σου έξοδο
Για το ποτάκι σου το βράδυ, μπορείς να μείνεις με το ίδιο κολάν και τη ζακέτα κι εδώ επιβάλλεται η φαρδιά ζώνη στη μέση.
Ένα εντυπωσιακό και sexy top θα ανεβάσει τη διάθεσή σου, αλλά και οι μαύρες, ψηλές και ψηλοτάκουνες μπότες, θα σε ανεβάσουν γενικώς.
Προτίμησε μαύρο clutch στη βραδινή σου έξοδο.
Και σε αυτή την περίπτωση, το μαύρο παλτό είναι μια σίγουρη επιλογή, λόγω ζακέτας.
Αν η έξοδός σου είναι πιο επίσημη, η μαύρη pencil φούστα σου με ένα εντυπωσιακό κορμάκι ή ένα coctail φόρεμα, με τη μακριά ζακέτα σου θα δέσουν άψογα.
Επιβάλλονται οι μαύρες γόβες και το μαύρο clutch.

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, καλού-κακού, έχε και την ομπρέλα σου μαζί!
Καλή σου μέρα!!!


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου